Padel | Elena Organ și Dumitru Chitoroagă au cucerit Cupa Independenței la PRO Mixt 35+

0 54

Federația de Padel din Republica Moldova organizează în perioada 20-26 august 2021 prima ediție a turneului national ”Cupa Independenței la Padel”. Evenimentul face parte din Agenda Sportivă Anuală a FPRM, iar începând cu anul 2022 va deveni competiție internațională.

Denumirea oficială a evenimentului este ”I FPRM Cupa Independenței – Moldova Padel Tour I/C”, fiind încadrat în categoria I/C a Circuitului Național, unde campionii obțin câte 800 de puncte naționale, fiind dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova și va fi organizat annual în luna august.

Partenerul principal turneului în acest an este Asociația Presei Sportive din Moldova (APSM) care a oferit pentru premianți cărți și reviste sportive, din arhiva de aur a presei sportive autohtone, material de o valoare incontestabilă, literatură care nu poate fi găsită în biblioteci și librării.

Elena Organ și Dumitru Chitoroagă, câștigători la PRO Mixt 35+

Elena Organ, între liderele padelistelor moldovene, a câștigat, împreună cu Dumitru Chitoroagă, competiția la cel mai înalt nivel de performanță a ”maeștrilor” de peste 35 de ani, la probă mixtă.

Organ și Chitoroagă s-au impus cu 6-3, 6-2, împotriva perechii Elena Ratcovschi / Sergiu Tăbăcaru și cu 6-0, 7-6, în fața cuplului Diana Racu / Mihai Burciu.

Locul al doilea a fost ocupat de Racu / Burciu, care au trecut în trei seturi, 2-6, 6-3, 7-5, de Ratcovschi / Tăbăcaru.

După aceste rezultate, pe jumătatea feminină a Clasamentului Național, conduce Elena Organ cu 1700 de puncte, urmată de Elena Ratcovschi cu 1400 și Tatiana Polucci cu 1200, în timp cep e jumătatea masculină, lider este Mihai Burciu cu un total de 1600 de puncte, urmat de Sergiu Tăbăcaru (1100) și Sergiu Durleștean (900).

Album FOTO, PRO Mixt 35+. https://www.facebook.com/media/set?vanity=padel.moldova&set=a.2962566617314385

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata