Partidul Platforma DA nu va participa la consultările inițiate de Igor Dodon

0 46

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) nu va merge la consultările lansate de președintele în exercițiu Igor Dodon cu fracțiunile parlamentare. Decizia a fost anunțată în dimineața de 17 noiembrie de către vicepreședintele parlamentului, deputatul Alexandr Slusari.

„A făcut un anunț hazardat că vrea să discute cu fracțiunile parlamentare cu privire la perspective. Noi am discutat cu Biroul permanent al partidului, cu liderul partidului Andrei Năstase și vin cu un anunț public, firesc și așteptat că fracțiunea Platforma DA nu va merge la așa zise „consultări” cu așa-zisul „președinte”. Viziunile noastre urmează să fie discutate în cadrul parlamentului”, a declarat Slusari.

Alexandr Slusari a precizat că decizia a fost luată unanim.

„Noi vom discuta despre viitorul guvernului și al parlamentului, dar fără „tovarășul Dodon”. Cu el nu avem ce discuta. Cerem cât mai repede să fie reluate ședințele parlamentului”, a mai spus Slusari.

Reacția vine după ce, pe 16 noiembrie, președintele în exercițiu Igor Dodon a declarat că invită fracțiunile parlamentare la discuții cu privire la „depășirea crizei politice”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata