PAS avertizează: Printre alegători sunt provocatori care filmează aşa-zisa mită în favoarea Maiei Sandu

0 115

Printre cetăţeni, inclusiv în diaspora, au fost plasate persoane care provoacă şi înregistrează falsuri despre aşa zisa- mită. Despre aceasta se spune într-o postare a Partidului Acţiune şi Solidaritate, după ce în presa apropiată PSRM au apărut filmuleţe în care oamenilor din regiunea transnistreană li se oferă bani pentru a vota Maia Sandu. De asemenea, un deputat PSRM a distribuit un video, în care se spune că la Londra se oferă 50 de lire sterline pentru a vota candidatul PAS.

„Cerem oprirea imediată a provocărilor şi a minciunilor precum că cineva ar plăti pentru un vot acordat Maiei Sandu. Venim cu un apel către cetăţeni, şi din ţară, şi din diasporă: Fiţi atenţi! Printre dvs., inclusiv în diasporă, au fost plasate persoane care provoacă şi înregistrează falsuri despre aşa-zisa mită”, se spune într-o reacţie a PAS.

De asemenea, PAS declară că mobilizarea fără precedent, sinceră şi liberă a cetăţenilor noştri din diasporă arată dorinţa imensă a moldovenilor de a-şi exprima votul – un drept constituţional, iar încercarea de a destabiliza şi a intoxica acest proces liber constituie o infracţiune.

„Vom cere investigarea acestor falsuri, oriunde au fost fabricate, şi tragerea la răspundere a făptaşilor. Provocatorii for fi pedepsiţi penal”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata