PAS, după discursul lui Dodon: A luat glod și a aruncat în cetățeni

1 160

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) susține că „Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii”. Asta după ce, Igor Dodon în cadrul unui briefing de presă a declarat că „dacă Maia Sandu ar ajunge președinte, atunci va lua exemplu de la țările UE și va închide în carantină totală R. Moldova pe câteva luni”.

Contactați de tv8, reprezentanții PAS au declarat că: „Dodon a arătat în direct cine a creat toate știrile false din Moldova din ultimii 4 ani și cine este principalul vinovat de instigare la ură în țara noastră. Dodon a luat glodul în mâinile proprii și l-a aruncat în toți cetățenii. Atâta greață și ură față de propriul popor poate avea doar un om slab, fricos. Dodon, ca toți cei care pierd puterea, în ultimele momente recurge la frică. El reprezintă frica, noi suntem speranța. Dodon reprezintă trecutul. Oameni buni, pe 15 noiembrie avem de ales – trecutul sau viitorul? Pe 15 noiembrie poporul nostru va alege speranța. Va alege un viitor mai bun”.

Marți, 3 noiembrie, candidatul independent, care este susținut de PSRM la alegerile prezidențiale, Igor Dodon a organizat o conferință de presă în care a făcut mai multe atacuri la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu. Dodon a îndemnat cetățenii să se gândească bine pe cine vor susține în turul doi, făcând trimitere la mai multe „sperietori” pe care le-a lansat și în scrutinul din anul 2016.

Igor Dodon a ținut să menționeze că Maia Sandu ar pleda pentru închiderea școlilor, lichidarea primăriilor și că ar vrea să blocheze reparația drumurilor în țară.

De asemenea, Dodon susține că dacă Sandu ar ajunge președinte, atunci va lua exemplu de la țările Uniunii Europene și va institui carantină totală Republica Moldova pe câteva luni. În schimb, Dodon a mai spus că dacă rămâne el la cârma statului, atunci nu va permite intrarea în carantină și restricționarea activității agenților economici.

Lidera PAS, Maia Sandu, care a ieșit pe primul loc la alegrile de duminică, va fi susținută, în turul doi, de patru foști contracandidați din turul întâi al scrutinului prezidențial. Este vorba despre Andrei Năstase, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă și Tudor Deliu.

În total la alegerile din 1 noiembrie au participat opt candidați. În turul doi au trecut Maia Sandu și Igor Dodon. Al doilea tur de scrutin are loc la 2 săptămâni de la data primului tur de scrutin, data fiind stabilită de CEC.

 

 

sursa: tv8.md

1 Comentariu
  1. igor spune

    Porcu dodon isi face de cap pana la ultima Grohaiala !
    Fara precedent !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata