PAS: Nu excludem că vom sesiza CCM referitor la legile votate. Încercarea de a pasa acest dezastru creat de voi nouă, nu o să treacă

0 51

“Ieri Dodon şi Şor au transformat Parlamentul în peşterea tâlharilor şi hoţilor, banii cetăţenilor au fost împărţiţi de aceşti hoţi după bunul său plac,

unii s-au ales cu diferite scheme. Dodon şi Şor aplică tactica pământului pârjolit, ei cred că cetăţenii vor accepta aceste minciuni şi promisiuni.

Ei foarte repede au uitat că în data de 15 noiembrie au primit o lecţie din partea cetăţenilor”, despre acest lucru au declarat deputaţii PAS, într-un briefing de presă.

Deputaţii au afirmat că legile votate de PSRM – Partidul Şor vor avea consecinţe negative pentru cetăţenii R. Moldova.

“Ei au pus cruce pe sistemul farmaceutic, preţurile la medicamentele eliberate fără recete vor creşte, iar la fiecare colţ de stradă te va aştepta o farmacie a lui Şor

cu medicamente de proastă calitate. În interesul lor de bussiness au permis farmaciilor sociale ale lui Şor să se transforme în farmacii mobile.
Legile de ieri vor duce la creşterea preţurilor fără reţetă. Cât priveşte legea pensiilor este un truc electoral.
PSRM sunt nişte ipocriţi, Dodon ar fi putut încă de atunci anula acel decret. Reducerea vârstei de pensionare nu va însemna nimic altceva decât pensii mai mici.

Noi vom pierde şi bani din asistenţa externă. Proiectul lor abrogarea “legii miliardului este un truct, nu se vor întoarce banii furaţi”, au spus deputaţii PAS.

Ei a afirmat că aproape toate legile votate în Parlament de către PSRM – Partidul Şor au vot votate cu încălcarea prevederile constituţionale.

“Noi mai analizăm toate legile votate. Din discuţii cu unii deputaţi, ei singuri nu înţeleg ce au votat, nu excludem că vom depune sesizări la CCM
pe aceste legi neconstituţionale. Nu trebuie să lăsăm ca aceste legi să rămână în vigoare, pentru că s-au încălcat anumite prevederi în procesul de vot.
Încercarea de a pasa acest dezastru creat de voi nouă, nu o să treacă”, au menţionat ei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata