Pavel Filip, despre o înțelegere între Dodon, Plahotniuc și Șor: Nu am dovezi, dar este evident că PSRM colaborează cu „Pentru Moldova”

0 131

Liderul PDM, Pavel Filip, presupune că între Partidul Socialiștilor și deputații platformei „Pentru Moldova” există o înțelegere, fapt confirmat de votul comun pe unele proiecte de legi, în cadrul ultimelor două ședințe ale Parlamentului.

Filip afirmă nu deține probe privința unor înțelegeri între Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Ilan Șor, însă presupune că deputații socialiști și cei din „Pentru Moldova” colaborează.

„Cunoscând semnătura lucrurilor care se întâmplă este evidentă o colaborare între PSRM și platforma Pentru Moldova. Haideți să fim serioși, nu întâmplătoare a fost trecerea acestor deputați de la Pro Moldova pe această platformă, să asigure exact numărul de 14, care în sumă cu cei 37 fac 51. Mai sunt și câteva voturi de rezervă. Nu pot băga mâna în foc că este o înțelegere fermă între ei. Pot fi discuții, negocieri, dar acestea sunt doar niște presupuneri”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata