Peste 150 de angajați medicali au fost dați afară, după ce au refuzat să se vaccineze anti-COVID

1 116

Peste 150 de angajați ai unui spital din Houston au fost concediați sau și-au dat demisia după ce au refuzat să se vaccineze anti-Covid, așa cum a cerut conducerea spitalului, scrie NPR.org.

Angajații medicali au dat spitalul în judecată, însă au pierdut în instanță. Prin urmare, conducerea spitalului din Houston a concediat în total de 153 de angajați, a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției, Gale Smith, citat de The Washington Post.

Judecătorul le-a transmis angajaților medicali să meargă la muncă în altă parte dacă nu le convine politica spitalului.

Pe 1 aprilie conducerea spitalului a anunțat că angajații trebuie să se vaccineze dacă vor să își păstreze joburile. Pe 7 iunie a fost termenul limită pentru imunizare.

178 de angajați au fost suspendați din funcție și li s-au oferit încă două săptămâni pentru a se vaccina.

1 Comentariu
  1. Klaus spune

    Se crează o nouă ideologie mondială de dezbinare a popoarelor.Familiilor Prieteniilor Un cumătru m-a întrebat dacă sunt vaccinat. Subtextul l-am înțeles – relațiile noastre ar putea lua sfirsit. Apare HOMAHOBIA.. Deja pe niste criterii. Nu esti vaccinat, nu ai nici un drept. Cine a privit un film de epocă un german spunea privind la ruinele unui oraș prin anii 1944-45 ,, Nu fiți victime ale unor ideologii.. Alt jurnalis cej Fucec avertiza .. Fiți vigilenți …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata