Petrecere pentru amatorii de fetişuri, dispersată de poliția din Berlin. Erau sute de participanţi

0 84

O petrecere cu aproximativ 600 de persoane a fost oprită de Poliția din Berlin, în urma unei intervenții masive în noaptea de vineri spre sâmbătă. Polițiștii au stabilit că petrecăreții ignorau regulile elementare de protecție, precum portul măștii și dis

Raidul Poliției în Berlin a avut loc la o așa numită „fetiș party”- o petrecere la care se adună și minoritățile sexuale pentru a socializa.

„Pentru aproximativ 600 de invitați, o petrecere fetiș din Mitte [un cartier central din Berlin n.r.], probabil că s-a încheiat în mod nesatisfăcător”, a transmis poliția berlineză pe Twitter, alături de fotografii de la acțiune, relatează publicația rt.com.

Petrecerea avea loc atât în interior cât și în exteriorul localului, iar razia a fost organizată de poliția federală, în colaborare cu cea locală. Potrivit sursei citate, polițiștii au fost nevoiți să insiste pentru ca unele din persoanele de la party să plece acasă.

Încă nu este clar dacă a fost o manifestare spontană, sau pe baza unor bilete ori invitații, dar cel mai probabil organizatorul va fi interogat de poliție, arată presa locală.

Petrecăreții nu purtau măști și s-au înghesuit prea mulți într-un spațiu restrâns.

Evenimentul făcut public pe Twitter a fost însă ironizat de unii utilizatori. „Măștile sunt cu siguranță purtate la petreceri fetiș“ (…) „O petrecere fetiș fără măști?”

Până la 1.000 de persoane se pot aduna la evenimente publice desfășurate în interior în Berlin, cu condiția să respecte regulile de distanțare socială și igienă. Numărul de participanți la evenimentele în aer liber este limitat la 5.000.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata