PLDM mulțumește cetățenilor pentru votul din turul II care a făcut posibilă victoria Maiei Sandu

0 51

Partidul Liberal Democrat din Moldova aduce mulțumiri cetățenilor Republicii Moldova, care, grație votului acordat în turul doi al alegerilor prezidențiale din data de 15 noiembrie 2020, au făcut posibilă victoria candidatului pro-european Maia Sandu.

Mobilizarea fără precedent a electoratului pro-european scrie o nouă filă în istoria Republicii Moldova și oferă o importantă șansă de viitor țării. De asemenea, PLDM aduce sincere felicitări Dnei Maia Sandu, Președintelui ales al Republicii Moldova, cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale și îi dorește să reușească să își îndeplinească promisiunile electorale, așa cum așteaptă de la Dumneaei toți cei ce au susținut-o în alegeri.

PLDM califică victoria Doamnei Maia Sandu drept un pas important în procesul de democratizare a țării. Însă, urmează de făcut și alți pași la fel de importanți, pentru ca numai astfel vor putea fi valorificate la maximum oportunitățile apărute în urma acestor alegeri. Alegeri, care demonstrează fără echivoc că opțiunea cetățenilor Republicii Moldova este pro-europeană.

 

 

sursa: deschide.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata