PPDA va contesta juridic votul de azi din Parlament. „Coaliția Dodon-Șor e cea mai toxică formulă”

0 53

Platforma Demnitate și Adevăr va contesta în judecată dar și politic tot ce s-a întâmplat astăzi în plenul Parlamentului. Anunțul a fost făcut de deputatul Alexandru Slusari în cadrul unui briefing de presă.

„Azi a fost legalizată nunta Șordon despre care noi am vorbit de câteva luni s-a întâmplat. Nu au avut încotro. Contrar regulamentului Parlamentului, contrar procedurii pe bandă rulantă au fost votate mai multe proiecte dubioase, contradictorii, care dezbină societate. Proiecte care atrag atenția de la această mârșavă politică fiscală, votată în prima lectură, aduce majorare de prețuri, scheme, scumpiri și diferite scumpiri”, a declarat Slusari.

„Ați văzut cum a fost schimbată componență Biroului Permanent, am înțeles că și anumite comisii schimbări Noi avem un Guvern nelegitim care susținut de coaliția Dodon-Șor. E cea mai toxică formulă, nu putem miza pe susținere externă”, a adăugat Slusari.

În context, parlamentarul Dinu Plîngău a spus că se Platforma DA se va adresa la Curte Constituțională.

Amintim că mai multe proiecte, printre care politica bugetat fiscală, bugetul de stat și trecerea SIS-ul sub conducerea Parlamentului, au fost votate de de PSRM și Partidul Șor în timp ce ședința legislativului era boicotate și în sală erau proteste.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata