PPDA va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului Pavel Voicu

0 37

Fracțiunea parlamentară Platforma DA va înainta o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu, a anunțat pe rețelele sociale deputatul Chiril Moțpan. Asta după ce pe 18 noiembrie un grup de veterani ai războiului de la Nistru a protestat în fața Ministerului de Interne, cerând demisia conducerii instituției.

Deputatul Chiril Moțpan este de părere că ministrul de Interne Pavel Voicu este una din piesele puternice ale președintelui în exercițiu Igor Dodon. „Sistemul corupt urmează să fie demontat piesă cu piesă: dacă va cădea una, celelalte vor începe să se clatine. Acest lucru îl cunosc bine și celelalte personaje apropiate lui Igor Dodon, care fac tot ce pot pentru a-și menține controlul cel puțin asupra unor structuri”, a scris alesul poporului pe pagina sa de Facebook.

În ziua scrutinului de pe 15 noiembrie mai mulți combatanți au fost luați pe sus de mascați la Varnița, raionul Anenii Noi, acolo unde au fost deschise patru secții de vot pentru alegătorii din regiunea transnistreană, iar combatanții monitorizau fluxul de alegători, pentru a nu fi admise încălcări în procesul de vot.

Acum combatanții sau ales cu mai multe procese penale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata