Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua o vizită oficială în Georgia. Când și cu cine va avea întrevederi

0 32

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua o vizită de lucru în Georgia, în zilele de 19-20 iulie. Anunțul a fost făcut de instituția prezidențială prin intermediul unui comunicat de presă.

În cadrul acesteia, șefa statului va participa la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, în panelul de deschidere, cu genericul „Trei state – o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”.

Scopul evenimentului este de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene – Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

De asemenea, la Batumi, Președinta Maia Sandu urmează să aibă întrevederi cu Președinta Georgiei, Salome Zourabichvili, cu Președintele ucrainean, Volodymyr Zeleskyy, precum și cu Președintele Consiliului European, Charles Michel. Ultima vizită a șefei statului a fost în Italia și Polonia, la 21 iunie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata