Primarul general al Capitalei, Ion Ceban a fost testat pozitiv la COVID-19

0 44

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a fost testat pozitiv la COVID-19. Despre aceasta a anunțat Ceban pe pagina sa de Facebook,

cu puțin timp în urmă, precizând că a primit rezultatul testului care a confirmat infectarea cu noul virus.

„Am făcut testul de rutină în contextul în care în primărie sunt foarte mulți colegi infectați cu COVID-19. Unii au starea de sănătate gravă, alții au aflat întâmplător, deoarece am solicitat ca toți angajații să fie testați. În ultima perioadă, am dat mai multe teste, la fel ca și pe toată perioada pandemică.

În special în ultima săptămână am dat testul la întoarcere din deplasare, altul ieri împreună cu echipa, iar cu scurt timp în urmă am primit rezultatul.

În prezent sunt bine și sunt acasă, dar mai izolat de familie deoarece membrii familiei nu au COVID.
Aveți grijă și recomand tuturor angajatorilor să testeze lucrătorii pentru a se asigura că toți sunt în ordine. Purtați măștile și țineți cont de toate recomandările specialiștilor. În această perioadă voi munci de acasă”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că pe 15 martie curent, edilul a anunțat că în clădirea Primăriei va fi restricționat accesul tuturor persoanelor, în legătură cu multiplele cazuri de infectare înregistrate în rândul angajaților instituției.

„Spre regret, avem direcții unde sunt bolnavi chiar și jumătate din numărul de funcționari. De aceea accesul în clădire va fi restricționat. Rog astăzi să fie reactivată capacitatea necesară din partea poliției, astfel ca intrările să fie controlate”, a menționat Ceban la ședința de luni, 15 martie, a serviciilor municipale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata