Primele imagini cu teroristul islamist care atacat catedrala din Nisa. A cerut „jihad” pentru caricaturile profetului Mohamed

0 125

O imagine a teroristului islamist sângerând pe podea și tratat de paramedici după ce a fost împușcat de polițiști înarmați în afara bazilicii a fost postată pe Twitter, scrie DailyMail.

Brahim Aoussaoui, teroristul în vârstă de 21 de ani care a atacat cu un cuțit mai multe persoane, în biserica Notre Dame din Nisa – Sursă Foto: DailyMail
El a strigat „Allah Akbar” în timp ce a decapitat o femeie și a ucis alte două persoane.

Procurorii au declarat că în timpul atacului Aoussaoui purta asupra sa o copie a Coranului. Imigrantul a fost împușcat de 14 ori de către poliția franceză după care a fost transportat la spital.

Atacul vine după ce Emamnuel Macron a stârnit furia lumii islamice după ce a luat apărarea caricaturilor profetului Mohamed realizate de publicația Charlie Hebdo.

Cine este Brahim Aoussaoui
Atacatorul a fost împușcat de 14 ori de către polițistii înarmați, în timp ce acesta a țipat „Allah Akbar” și „în timp ce se afla sub tratament”, a declarat primarul din Nisa, Christian Estrosi.

Aoussaoui a ajuns la Nisa în jurul orei 6.30 dimineața prin gară, unde și-a schimbat rapid hainele. Camerele de suprav

Atacatorul a intrat în Europa pe 20 septembrie, prin insula italiană Lampedusa și a ajuns la Paris pe 9 octombrie. Informațiile de călătorie provin dintr-un document despre Aoussaoui de la Crucea Roșie italiană.

Anchetatorii au găsit asupra sa două cuțite nefolosite, un Coran și două telefoane mobile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata