Pro Moldova îndeamnă alegătorii să o voteze pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale

0 60

Pro Moldova îndeamnă alegătorii să o voteze pe candidata Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, în turul II al alegerilor prezidențiale.

„Moldova nu mai roșește, suntem la un PAS de a ne elibera de conducătorul regimului socialist care a încercat să pună stăpânire pe țară. Vă îndemn pe toți să ieșiți masiv la vot la 15 noiembrie pentru ca Dodon să plece și să dăm o șansă statului nostru și fiecărui cetățean care a obosit de corupție, minciună, trădări și sărăcie. PRO MOLDOVA a fost și rămâne împotriva lui Igor Dodon”, a declarat Andrian Candu, președintele Pro Moldova, potrivit unui comunicat al formațiunii.

Președintele PRO MOLDOVA a exprimat, totodată, îngrijorare în legătură cu încălcările și tentativele de fraudare a alegerilor înregistrate în ziua scrutinului.

Menționăm că, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, după procesarea a 100% din voturi, candidata PAS, Maia Sandu, a acumulat 36,16% din voturi (487.635 de voturi), iar Igor Dodon – 32,61% sau 439.866 de voturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata