PRO MOLDOVA și PRO ROMÂNIA vor consolida relațiile de cooperare

0 100

PRO MOLDOVA şi PRO ROMÂNIA vor consolida relaţiile de cooperare, comunicare şi sprijinul politic reciproc atât în alegeri, cât şi în cadrul unor proiecte pe care le vor dezvolta în beneficiul locuitorilor celor două ţări, au anunţat preşedinţii formaţiunilor, care s-au întâlnit ieri, 7 octombrie, la Bucureşti.

Preşedintele PRO MOLDOVA Andrian Candu şi preşedintele PRO ROMÂNIA Victor Ponta au constatat că relaţiile dintre ţările noastre sunt îngheţate şi necesită o relansare aşteptată de românii de pe ambele maluri ale Nistrului, se arată într-un comunicat al formaţiunii politice de la Chişinău.

Andrian Candu a informat partenerii din România despre blocajele organizate de guvernarea de moment din Republica Moldova concurenţilor electorali incomozi şi numeroasele încălcări admise în campania electorală pentru prezidenţiale din acest an.

Aceste abuzuri se produc pe un fundal deprimant de criză sanitară, socială şi economică fără precedent, care depăşeşte administraţia Dodon şi a adus sub pragul sărăciei sute de mii de familii, a spus Andrian Candu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, oameni în picioare, text care spune „N7 PRO România”
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata