Proprietarul unei tutungerii i-a furat unei cliente un loz câştigător, în valoare de 500.000 de euro

0 84

Proprietarul unei tutungerii din Italia a fost arestat pe aeroportul Roma Fiumicino în timp ce era pe punctul de a se îmbarca într-un avion cu destinaţia Spania, după ce i-a furat unei cliente un loz răzuibil câştigător în valoare de 500.000 de euro.

Bărbatul a ţinut prima pagină a ziarelor din Italia timp de mai multe zile după ce joia trecută a fugit cu preţiosul tichet care îi aparţinea unei doamne în vârstă de 70 de ani, venite la tutungeria acestuia din Napoli pentru a-i confirma câştigul.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers în oraşul Latina, situat între Napoli şi Roma, pentru a depune lozul câştigător într-o bancă şi pentru a-l putea încasa ulterior când lucrurile s-ar fi calmat, informează Agerpres.

El a fost arestat de poliţia de frontieră pe aeroportul din Roma, în posesia unui bilet de avion cu destinaţia Insulele Canare. El a încercat apoi să întoarcă situaţia în favoarea sa, spunând că vrea să depună o plângere împotriva unei femei care îl acuză că a furat lozul răzuibil, se arată într-un comunicat.

Parchetul a deschis însă o anchetă pentru furt calificat, în timp ce permisul său pentru deţinerea unei tutungerii a fost suspendat. Justiţia a dispus, de asemenea, confiscarea lozului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata