PUN invită PAS, Platforma Demnitate și Adevăr și Blocului electoral Unirea să creeze grupuri mobile care vor monitoriza procesul electoral

1 125

Partidul Unității Naționale invită Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma Demnitate și Adevăr și Blocului electoral Unirea să-și consolideze forțele și să creeze grupuri mobile care vor monitoriza procesul electoral la cele 42 de secții de votare deschise pentru locuitorii din stânga Nistrului la scrutinul de duminică.

Potrivit unui comunicat al PUN, monitorizarea procesului de vot în aceste secții este necesar ținând cont de faptul că la toate scrutinele anterioare au fost înregistrate numeroase cazuri de încălcare a legislației electorale, inclusiv de corupere a alegătorilor.

Grupurile mobile urmează să completeze misiunea observatorilor prin înregistrarea și raportarea încălcărilor electorale care au loc în preajma secțiilor de votare, dar și în raza localităților unde au fost deschise aceste secții.

Amintim că CEC a decis crearea a  42 de secții de votare pentru locuitorii din stânga Nistrului.

 

sursa: radiochisinau.md

1 Comentariu
  1. igor spune

    In scrutinele electorale Clanurile Mafiotice : usatii(rusia), nastase (DA), chirtoaca (“unirea”), deliu (PLDM), sor (Hotul sor), Porcu dodon (psrm), filat (pd), PRO Porcaria (candu), voronin(pcrm) s.a. au avut interese- Pentru a fura !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata