Radu Marian: Majoritatea PSRM-Șor pregătește pentru azi adoptarea mai multor legi extrem de toxice și anticonstituționale

0 81

Deputatul PAS, Radu Marian, anunță că ședința plenară a Parlamentului a fost amânată cu circa două ore „pentru că așa a vrut Șor”.

Potrivit lui, Partidul Socialiștilor este într-atât de disperat, încât aruncă Republica Moldova în brațele lui Șor și a hoților de miliarde.

Astăzi pe agenda Parlamentului nu sunt bugetele, însă se regăsesc câteva legi extrem de populiste, toxice și anticonstituționale, care vor duce la devalorizarea leului, inflație, sau micșorarea pensiilor. Într-atât de disperați sunt oamenii lui Dodon, încât aruncă Republica Moldova în brațele lui Șor și a hoților de miliarde.

După ce au pierdut prezidențialele, vor pierde și mai categoric la Parlamentare. Noi ne vom asigura că nicio lege toxică și antipopulară nu va trece”, a scris acesta.

De precizat că inițial, ședința a fost anunțată pentru ora 12.00, însă secretariatul Legislativului a venit cu o rectificare și a anunțat că aceasta va începe la ora 13.30.

 

 

sursa: deschide.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata