Reacția formațiunii PACE după reținerea unui membru de partid în cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei

0 83

Reprezentanții Partidului PACE cer eliberarea președintelui organizației teritoriale al formațiunii politice care a fost reținut astăzi, 7 aprilie, în cazul vicepreședintelui raionului Sîngerei, care a fost stropit cu verde de briliant, scire tv8.md.

„Condamnăm acțiunile abuzive ale procurorilor din Sîngerei. Cerem procurorilor să ne informeze despre măsurile luate în cazul sesizării de către PACE, despre faptul că mai mulți funcționari publici, făcând abuz de funcția deținută, s-au vaccinat ei, rudele și prietenii lor, cu vaccinul destinat medicilor”, menționează reprezentanții formațiunii politice.

Procuratura raionului Sîngerei a inițiat astăzi două cauze penale pentru „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și ”chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”.

Cu puțin timp în urmă, procurorii l-au reținut pe președintele organizației teritoriale al formațiunii politice PACE, care ar fi stropit victima cu soluție, acesta urmând a fi audiat pe marginea cazului.

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, se află internată la spitalul raional, având arsuri de gradul I și II la ambii ochi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata