Reacția instituției prezidențiale privind zvonurile că Dodon s-ar afla la odihnă în Turcia

0 33

Instituția prezidențială a venit cu o reacție după ce liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a scris că Igor Dodon s-ar afla la odihnă în Turcia. Președinția a reiterat faptul că șeful statului se află la Moscova.

„În legătură cu fake news-ul promovat pe bani în anumite instituții media, Președinția precizează în mod repetat că șeful statului, Igor Dodon se află la Moscova pentru câteva zile, așa cum a anunțat și anterior. Cât privește informația falsă și calomnioasă, lansată de către unii pretinși politicieni, anunțăm că aceștia au fost dați în judecată pentru calomnie”, a anunțat Carmena Sterpu, purtătoare de cuvânt a președinției.

Amintim că familia președintelui Dodon a plecat la odihnă în Turcia. „Familia a plecat la odihnă, pentru că încă din luna ianuarie s-au pregătit și au luat foi. Unde pleacă moldovenii masiv? Se duc în Turcia. Trebuiau să se ducă în luna iunie, dar au fost amânate din cauza coronavirusului”, a spus Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde” din 14 august. Totodată, acesta a specificat că va pleca pe câteva zile la Moscova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata