Reacția lui Alexandru Slusari la declarațiile premierului Ion Chicu

0 67

Reprezentantul, Platformei DA, Alexandru Slusari, susține că premierul Ion Chicu minte când vrobește despre faptul că ar fi ceriut alocarea banilor de la pensionari pentru agricultori, despre roada din acest an la porumb sau despre faptul că toate lucrările din programul „Drumuri Bune” vor fi executate până la sfârșitul anului.

„Dar principala minciună sfruntată, spusă de această umbră a lui Dodon, ține de un interes personal pretins al meu în lobarea mai multor compensații pentru fermieri. (…) Cer prim-ministrului Chicu să spună public care este interesul meu personal în alocarea compensațiilor agricultorilor și dacă el cunoaște despre măcar un teren agricol sau neagricol, care aparține familiei mele. În caz contrar, el, dacă mai are măcar un miligram de responsabilitate, trebuie să-și dea demisia. P.S. Nu voi coborâ la nivelul lui Ion Chicu și nu voi divulga cuvintele dânsului în adresa mea în luna august în cadrul discuțiilor pe problemele agriculturii, care denotă un nivel „intelectual-cultural” al acestui om”, a declrat Alexandru Slusari.

Menționăm că premierul Ion Chicu a declarat, în această dimineață, după întâlnirea cu președintele și șefa Legislativului, că roada de grâu, porumb sau semințe de floarea soarelui din acest an permite satisfacerea necesităților interne de consum, chiar dacă aceste culturi au fost afectate de secetă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata