Reacția lui Eugeniu Nichiforciuc, după ce a fost stropit cu o substanță necunoscută

0 194

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc susține că a fost atacat în seara de 22 decembrie deoarece ar fi spus lucruri „care i-au deranjat pe unii”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, parlamentarul a mulțumit oamenilor care l-au contactat după ce a fost stropit cu o substanță necunoscută.

Acesta nu a precizat dacă a avut de suferit.

„Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ati scris și mi-ati telefonat după ce am fost atacat astăzi, ieșind din sediul unei televiziuni unde am participat

la o emisiune în cadrul căreia am spus lucruri ce i-au deranjat pe unii. Asta e – adevărul doare!

Dar e grav dacă am ajuns să trăim timpuri când ești atacat numai pentru că spui adevărul, pentru că exprimi opinii libere.

Dacă un deputat e atacat pentru exprimarea unor opinii libere, ce să mai vorbim despre alți oameni.

E mai grav ca în anii 90 ai secolului trecut. Dar aceasta mă face și mai puternic, și mai determinat să merg înainte.

Dreptatea va învinge! Fiți siguri de asta!”, a scris deputatul neafiliat.

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc a fost atacat în seara de 22 decembrie de către un individ care l-a stropit cu o subtanță necunoscută, în momentul în care acesta a ieșit din sediul postului de televiziune N4. Moderatorul emisiunii „Puterea a patra”, la care a participat Nichiforciuc, Gheorghe Gonța, a precizat într-un comentariu pe pagina sa de Facebook că parlamentarul „aparent, este bine”.

În cadrul emisiunii, deputatul i-a criticat dur pe foștii săi colegi din Partidul Democrat, Pavel Filip și Alexandru Jizdan.

Precizăm că Eugeniu Nichiforciuc a fost exclus din Partidul Democrat în august 2020. De atunci, acesta este deputat independent.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata