Reacția lui Igor Dodon la acuzația că funcționarii sunt șantajați să-l voteze

0 69

Candidatul indendent Igor Dodon susține că declarațiile contracandidatei sale, Maia Sandu, despre faptul că funcționarii publici ar fi șantajați să voteze pentru el sunt „invenții și speculații”. Reacția vine după ce Sandu a declarat aseară, în platoul de la TV8, că funcționari publici din diferite instituții ar fi șantajați și li s-ar spune că vor fi concediați dacă nu vor prezenta dovada că au votat pentru candidatul independent Igor Dodon.

Sunt invenții și speculații din partea candidatei Maia Sandu, care susține că nu admite minciuna și murdăria în campanie, dar tot ea și echipa ei a practicat-o din plin în acest scrutin”, a menționat purtătoarea de cuvânt a candidatului, Ludmila Muntean.

Maia Sandu a declarat că șefi de întreprinderi ar fi forțați să demonstreze că vor asigura un anumit număr de voturi de la companiile pe care le conduc. Candidata susține că oamenii sunt amenințați, în primul rând, că o să-și piardă locurile de muncă. Primarii ar fi șantajați că nu vor primi finanțare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata