Reacția lui Vasile Costiuc la dezvăluirile lui Andrian Candu, că ar fi fost finanțat de Plahotniuc: Se zvonește că va fi reținut

0 811

Vasile Costiuc, președintele Partidului Democrația Acasă, neagă dezvăluirile finului lui Vladimir Plahotniuc, Andrian Candu, care susține că oligarhul l-ar fi finanțat pe aceștia în anii trecuți, scrie cotidianul.md.

Într-o intervenție video de la Paris, Costiuc i-a cerut lui Candu „probe video” în susținerea afirmațiilor precum că Plahotniuc l-ar fi finanțat pe liderul Partidului „Democrația Acasă”. Mai mult, Costiuc susține că finul lui Plahotniuc este „agitat” în urma reținerii lui Dorin Damir, alt fin al oligarhului, fapt petrecut luni.

„Din sursele mele, am aflat că probabil săptămâna aceasta, finul Candu ar putea fi reținut. De asta se zbate ca șarpele și scuipă venin”, a declarat Costiuc.

În plus, el susține că turul său prin mai multe țări ale Europei a fost finanțat de moldoveni care se află peste hotare.

Reacția lui Costiuc vine după ce Candu a declarat luni că președintele Partidului Democrația Acasă, a fost finanțat anterior de către Partidul Democrat în frunte cu Vladimir Plahotniuc.

„Vasile Costiuc este un personaj care întotdeauna a fost finanțat de fosta echipă a lui Vlad Plahotniuc. El întotdeauna a jucat un rol de spoiler, care trebuia să aducă mai mult zgomot decât substanță și conținut. Asta este menirea lui și el asta a și rămas”, a mai acuzat Candu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata