Reacția MAI referitor la răpirea polițistului

0 128

MAI vine cu o reacție referitor la răpirea angajatului al IP Florești. Astăzi, în jurul orei 09:30, conducerea Inspectoratului de poliție din Florești a fost sesizată de soția unui polițist domiciliat în or. Camenca, care a comunicat despre faptul că soțul său a fost răpit de persoane necunoscute, cu cagule pe față și haine cu inscripția „КГБ”.

Femeia a mai declarat că polițistul a fost imobilizat și răpit de la domiciliu. Omul legii a fost urcat într-un automobil de marcă neidentificată încă și dus într-o direcție necunoscută.

După recepționarea informației, imediat au fost dispuse acțiunile procesuale de investigare a cazului, constatându-se faptul că polițistul a fost răpit.

Astfel, Ministerul Afacerilor Interne s-a autosesizat și a mobilizat forțele disponibile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și întreprinde toate măsurile de identificare a locului aflării și eliberarea angajatului Poliției.

Totodată, despre acest caz a fost informată Comisia Unificată de Control și Biroul pentru Reintegrare.

Menționăm că, polițistul activează în Serviciul interacțiune comunitară al Secției securitate publică a Inspectoratului de Poliție din Florești.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata