Reacția ministrului MAI, Pavel Voicu, la investigația „Oamenii lui Dodon, abuz de putere și trafic de influență la nivel înalt”

0 382

Ministrul MAI, Pavel Voicu,a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook cu referire la investigația publicată de portalul NordNews, unde acesta este acuzat că s-ar fi implicat pentru a-l scăpa de dosar penal pe nepotul deputatului socialist, Corneliu Furculiță. „Există instanțe care pot verifica toate aceste detalii și care se pot expune pe cale legală, comunicând care totuși este situația reală a acestui caz, dacă am fost sau nu implicat și în calitate de ce”, scrie Voicu.

În legătură cu informațiile publicate în mass media și învinuirile care îmi sunt aduse de unele persoane cu intenții de a denigra imaginea mea de ministru și a-mi implica numele în incidente în care nu sunt vizat, vin cu următoarea precizare:
Nu am fost implicat în acțiuni ilegale și nu am făcut abuz de funcția deținută în perioada activității de ministru și consider aceste materiale apărute în presă informații false menite să ducă în eroare opinia publică.
Există instanțe care pot verifica toate aceste detalii și care se pot expune pe cale legală, comunicând care totuși este situația reală a acestui caz, dacă am fost sau nu implicat și în calitate de ce. Ne vom adresa instituțiilor competente în acest sens și vom face lumină pentru a nu admite în continuare această manipulare mediatică în spatele căreia stau politicieni și oameni cu interese ascunse.
Totodată, voi insista asupra unei anchete care să verifice aceste interceptări telefonice, legalitatea lor și scopul. Este vizibilă interpretarea acestor comunicări și ruperea din context a unor informații, dar cu regret unele mijloace de informare nu au verificat cu atenție sursele pe care le au și interesele lor ascunse.
La necesitate, voi reveni cu unele informații suplimentare. Informați-vă calitativ și nu vă lăsați manipulați.

 

sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata