Reacția PAS la decizia PSRM de a înainta un premier: Nu vom admite

0 225

Partidul Acțiune și Solidaritate consideră că prin înaintarea unui Guvern din Partea PSRM, Igor Dodon este gata să închine din nou țara lui Plahotniuc.

Deputatul Mihai Popșoi a declarat pentru DESCHIDE.MD că PAS și președintele Maia Sandu „admite recapturarea statului și revenirea binomului Plahotniuc-Dodon”.

„Dodon e gata sa închine din nou țara lui Plahotniuc pentru a proteja hoții din parlament. Frica Socialiștilor de alegeri și de votul oamenilor este enorma.

Nu vom admite recapturarea statului și revenirea binomului Plahotniuc-Dodon. Vom apăra voința cetățenilor pentru anticipate.

Vom apăra agenda președintelui de schimbare. Vom oferi cetățenilor dreptul de a curată Parlamentul și vom aduce schimbarea pentru care au votat oamenii în noiembrie. Vom apăra țara de hoți care se țin cu ghiarele de fotoliile din parlament”, a declarat Popșoi pentru portalul nostru.

Igor Dodon a anunțat cu puțin timp în urmă că PSRM nu va susține Guvernul Gavriliță și o propune pe Mariana Durleșteanu la funcția de premier al R. Moldova.

Acesta a declarat că PSRM, împreună cu alți deputați, vor aduna 51 de semnături pentru înaintarea acestei candidaturi.

Fracțiunea PSRM, care are 36 deputați, a semnat deja. Totodată, Dodon a menționat că este vorba de o majoritatea tehnică, nu de o alianță politică,

care să asigure sprijin unui Guvern de tranziție până la anticipate.

 

 

 

sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata