Reacția PAS la propunerea PLDM de creare a unui bloc electoral

0 34

Partidul Acțiune și Solidaritate reacționează la propunerea Partidului Liberal Democrat de a face bloc electoral comun pentru următoarele alegeri prezidențiale și parlamentare. PAS susține că deja și-a înaintat candidatul pentru scrutinul din 1 noiembrie.

„PAS şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de președinte în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv al nostru este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a lui Dodon și a celorlalți hoți de miliarde. E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor. Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei DA, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți. Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”, se menționează într-un mesaj al PAS.

Partidul Liberal Democrat le-a propus astăzi Partidului Acțiune și Solidaritate și Platformei DA să formeze un bloc electoral comun. Despre aceasta a anunțat noul lider al formațiunii, Vlad Filat. Blocul electoral comun ar presupune înaintarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata