Reacția „PRO MOLDOVA” după ce doi deputați ai formațiunii și-au anunțat susținerea pentru Violeta Ivanov

0 169

„PRO MOLDOVA” vine cu o reacție după ce parlamentarii Gheorghe Brașovschi și Corneliu Padnevici au anunțat că o vor susține pe candidatul Partidului „ȘOR” în scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii, opinia celor doi deputați „reflectă exclusiv poziția lor personală și nu poziția oficială a partidului”.

„La 18 septembrie, CEC a decis abuziv scoaterea din cursa electorală a candidatului PRO MOLDOVA. La nivel de partid, am decis că nu-l susținem categoric pe Igor Dodon. Lupta cu această guvernare stângace continuă pentru fiecare om PRO MOLDOVA. Totodată, mesajul pentru susținătorii și membrii noștri a fost și rămâne să susțină candidatul care le pare mai potrivit pentru funcția de președinte. Oricine numai nu Dodon. Orice opinie, cu privire la alegerile prezidențiale, exprimată public de către colegii noștri reflectă exclusiv poziția lor personală și nu poziția oficială a PRO MOLDOVA”, se menționează în comunicat.

Amintim că Comisia Electorală Centrală nu l-a admis pe Andrian Candu în cursa electorală după ce a anunțat că a depistat mai multe nereguli în listele de subscripție cu semnăturile colectate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata