Reacție a deputatei socialiste Alla Darovannaia, obligată de instanță să-și ceară scuze pentru defăimarea lui Nemerenco

0 139

Deputata socialistă Alla Darovannaia a venit cu o reacție pe rețelele sociale, după ce a fost obligată de instanța de judecată să dezmintă informațiile precum că consiliera prezidențială în domeniul sănătății Ala Nemerenco ar fi primit ilegal diploma de master.

Pe pagina sa de Facebook, aleasa poporului a scris: „Revenim cu detalii”.

Amintim că Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a obligat-o pe actuala deputată Alla Darovannaia să dezmintă personal și public informațiile răspândite de aceasta la conferința de presă din doi februarie curent, organizată și susținută la sediul Parlamentului, și informațiile publicate și răspândite pe pagina sa oficială de Facebook, care vizează reclamanta, ca fiind defăimătoare, false și constituie relatări cu privire la fapte și să-și exprime public scuzele de rigoare.

Potrivit deciziei, deputata Alla Darovannaia este obligată să dezmintă informația în același mod în care a fost răspândită – în conferință de presă organizată în sediul Parlamentului, cu invitarea tuturor reprezentanților mass media și cu publicarea textului dezmințirilor pe pagina sa oficială de Facebook. Deputata mai este obligată să elimine de pe pagina sa de Facebook toate postările cu referire la Ala Nemerenco. De asemenea, aceasta urmează să plătească 20 de mii de lei cu titlu de prejudiciu moral și va acoperi toate cheltuielile de judecată suportate.

Ala Nemerenco susține că banii vor pleca la patru copii orfani minori de care are grijă o doamnă cu Inimă Mare, deși singură e deja în vârstă.

Precizăm că hotărârea este cu drept de atac, în termen de 30 de zile de la data pronunțării.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata