Reanto Usatîi: Pavel Voicu pregătește proteste la care cetățenii să se bată între ei

0 120

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, ar pregăti un miting după alegerile prezidențiale din turul II în favoarea lui Igor Dodon.

Despre aceasta a anunțat Renato Usatîi în cadrul unui live pe Facebook, scrie stiri.md.

”Ieri Pavel Voicu s-a întâlnic cu mai mulți comisari din nordul țării pentru a le da indicații. Duminică aceștia trebuie să pregătească listele cu persoane și după alegeri aceste persoane să fie pregătite pentru organizarea unui miting în Capitală, duminică seara, sau luni dimineață.

A fost dată comanda de mobilizare a transportului pentru a duce persoanele la Chișinău.

Asemenea indicații au fost date și astăzi în centrul țării, iar mâine va fi informat și sudul”, a declarat Usatîi.

În cele din urmă, Usatîi a făcut un apel către organizațiile internaționale să se implice în acest proces de verificare a falsurilor care au avut loc până acum.

”Igor Dodon trebuie exclus din cursa electorală, nu din motive politice, dar pentru faptul că este finanțat din exterior, pentru faptul că astăzi țara a fost martor și a văzut cum se tipăresc ziarele, dar să fie tras la răspundere Pavel Voicu, care deja pregătește sub formă ascunsă proteste la care cetățenii să se bată între ei. Este un lucru inadmisibil. R. Moldova trebuie să scape de această dictatură coruptă și criminală”, a mai adăugat acesta.

Ministrul de Interne nu a comentat, deocamdată, acuzațiile lui Renato Usatîi.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata