Renato Usatîi: Cavcaliuc și-a înscenat reținerea. Este o acțiune de PR a lui Jora

0 170

Renato Usatîi, liderul Blocului electoral „Renato Usatîi”, a declarat că preşedintele Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, nu a fost reţinut la Moscova, aşa cum au anunţat reprezentaţii PACE, scrie deschide.md.

Renato Usatîi spune că Gheorghe Cavcaliuc se află la Moscova, însă, potrivit lui, Gheorghe Cavcaliuc şi-a înscenat acolo reţinerea, pentru a camufla întrevederile pe care le are în aceste zile, la Moscova, cu anumite persoane de la care ar urma să primească instrucţiuni privind organizarea unor provocări, în contextul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

„Din start vă spun că acest lucru a fost planificat din timp. El urma să se întâlnească cu cineva. Jora este acum în Moscova cu el e totul bine. Cel mai probabil el acum este la întrevederi și mai probabil cred că cu o persoană care este cunoscută în anumite cercuri sub numele de „Mișa”. Acum vreau să mă adresez. Mișa încetați să schimbați cosmonauții. Băieți, nu este nici-o reținere. Este o acțiune de PR pentru ca Jora să rupă oleacă din voturile de dreapta”, adaugă Usatîi.

Mai mult, Usatîi susţine că discursurile şi pancartele celor din PACE, din timpul protestelor de la sediul Preşedinţiei, Partidului Socialiştilor şi Partidului Nostru, în care s-a cerut eliberarea lui Cavcaliuc, au fost scrise cu o zi înainte de Gheorghe Cavcaliuc să zboare la Moscova.

Amintim că Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene comentează cazul lui Gheroghe Cavcaliuc și spune că membrii PACE, premeditat nu au respectat regulile de intrare pe teritoriul Federației Ruse.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata