Renato Usatîi, despre Gheorghe Cavcaliuc: Nu mai conectați toți pida**șii

0 1.585

Au sărit scântei între liderul Partidului Nostru Renato Usatîi și președintele Partidului Acasă Construim Europa (PACE) Gheorghe Cavcaliuc,

în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8, pe 12 ianuarie.

Cei doi s-au luat la ceartă după ce Renato Usatîi l-a acuzat pe Gheorghe Cavcaliuc că ar sta în spatele scandalului în care procurorul-șef suspendat

al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari a spus că există o legătură între controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, oamenii din anturajul acestuia și soția procurorului general Alexandr Stoianoglo.

„Eu mă bucur că Renato Usatîi are dorința de a face propagandă partidului PACE, al cărui președinte eu sunt. Renato Usatîi este un frustrat.

Să spun ce i-am zis la telefon când el a transmis mai mulți oameni la mine să facem cunoștință și eu l-am refuzat, după care el m-a telefonat.

Frustrările lui vin de mai demult și el mă învinuiește. Eu nu stau în spatele acestui scandal”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.

„Desigur că nu, fix așa cum ne-ai băgat oameni în pușcărie. De ce ați contactat această victimă”, a spus Renato Usatîi,

care ulterior l-a înjurat pe Gheorghe Cavcaliuc chiar în direct.

Cât ține de cazul din motivul căruia s-au luat cei doi la ceartă, drept replică, controversatul om de afaceri Veacesalv Platon a spus că singurul scop al lui Viorel Morari este discreditarea procurorului general. Alexandr Stoianoglo a respins acuzațiile lansate atât asupra sa, cât și la adresa membrilor familiei sale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata