Renato Usatîi, despre imaginile cu Jizdan și Damir la TIR: Plîngău este doar „ispalniteli”

0 67

Imaginile video publicate în această dimineață de deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plîngău, în care apare Renato Usatîi alături de Alexandru Jizdan și Dorin Damir, vin de fapt din partea lui Andrei Năstase. Asta susține liderul Blocului Electoral „Renato Usatîi”, care a menționat că Năstase are o înțelegere cu Igor Dodon. Iar în curând, cei doi planifică un atac și asupra Maiei Sandu, scrie nordnews.md.
„Dinu Plângău pur și simplu a apăsat pe buton și a făcut video, ori la FSB, ori la Dodon în cabinet. El este oleacă de „ispalniteli”. Atunci deja îl cunoșteam pe Jizdan și pe Damir, se întâmpla cu 10-12 ani în urmă. La tirul de acolo erau jumătate din polițiștii din țară. Eu într-adevăr iubesc armele, pescuitul și vânătoare de mic copil. Eu mergeam foarte des la TIR. Tot acolo au fost antrenați și bodyguarzii mei. După asta deja eu am venit în politică și Jizdan a devenit minstru. Faptul că acest video a ajuns trei luni în urmă pe canalele de telegram ale lui Dodon, înseamnă deja ceva”, a declarat Usatîi.

Totodată, liderul Blocului Electoral „Renato Usatîi” a menționat că Igor Dodon, împreună cu Andrei Năstase îi pregătește un atac și președintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

„Andrei Năstase, câteva zile în urmă, primul a depus o plângere la Procuratura Generală, ca să fie trași la răspundere penală toți miniștrii care au votat pentru miliard. Dodon l-a rugat pe Năstase să facă acest lucru pentru a o ataca pe Sandu, care pe atunci era membru al guvernului. Și fără ca să îi spună lui Igor Munteanu și Mariei Ciobanu, despre deal-ul cu Dodon, că ținta principală ar fi Maia Sandu. Aceleași cereri au fost depuse în aceste zile de Igor Munteanu și Maria Ciobanu”, a adăugat Renato Usatîi.

Amintim că, astăzi au fost publicate imagini în care apare Renato Usatâi alături de Alexandru Jizdan, fostul ministru de Interne pe vremea lui Vladimir Plahotniuc, dar și Dorin Damir, finul de cununie al oligarhului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata