Renato Usatîi: Pentru PCRM-PSRM și PAS lucrează strategi politici străini

0 35

Preşedintele Blocului electoral „Renato Usatîi” a declarat că cinci strategi politici străini lucrează pentru blocul PCRM-PSRM şi partidul pro-prezidenţial PAS.

Potrivit Infotag, ieri, în cadrul unei emisiuni de la TV8, el a spus că aceştia sunt patru cetăţeni ai Rusiei şi un cetăţean al României, oferind numele şi prenumele.

„Tehnologii politici costă sute de mii de euro şi chiar milioane. Ei pregătesc spoilere atât pentru stânga, cât şi pentru dreapta, pliante şi tot felul de lucruri urâte.

În special, un cetăţean român care lucrează pentru PAS a înfiinţat o fabrică de troli. Nici PAS, nici blocul PCRM-PSRM nu au încheiate documente pentru a lucra cu aceste persoane.

Ele activează ilegal, iar acest lucru se pedepseşte în conformitate cu legea. Sarcina strategilor politici este, de asemenea, de a pregăti sondaje denaturate şi publicaţii false în mass-media”, a subliniat politicianul, exprimându-şi nedumerirea faţă de inacţiunea în această situaţie a ofiţerilor moldoveni de drept.

Potrivit lui Usatîi, în ultimii ani, serviciile speciale moldoveneşti nu sunt angajate în activitatea lor directă, ci „servesc intereselor anumitor politicieni”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata