Renato Usatîi se întâlnește mâine cu Maia Sandu: “Problema de bază – dizolvarea Parlamentului”

0 158

Renato Usatîi a fost telefonat astăzi de Maia Sandu. Politicieni vor avea mâine, 3 noiembrie, o întrevedere. Despre aceasta, Usatîi a declarat într-o intervenție LIVE, în care a menționat că vrea să afle poziția candidatei PAS față de problemele diasporei și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

“Dumneaei m-a contactat, dar eu am întrebări, pentru că am făcut promisiuni și oamenii așteaptă să fie îndeplinite. Problema de bază – alegeri parlamentare anticipate. Trebuie să dizolvăm acest “bordel politic”, deoarece Parlamentul este nereprezentativ”, a declarat Renato Usatîi.

 

Liderul formațiunii „Partidul Nostru” a mai spus că se mândește cu faptul că a reușit să unească oameni diferiți și că, spre deosebire de alți politicieni, el nu divizează cetățenii acestei țări. De asemenea, Renato Usatîi a atras atenția că este candidatul pe care l-au susținut majoritatea alegătorilor din Rusia, iar în diaspora din UE este pe locul doi.

„Eu am fost susținut de peste 200 de mii de cetățeni și am o obligație față de ei și față de toți să fiu corect. Mă doare și mă interesează cum va fi soluționată problema diasporei, ce vom face cu alegerile parlamentare anticipate. (…) Am discutat astăzi la telefon cu Maia Sandu, mâine vom avea o întrevedere, iar apoi vom ieși și vom face declarații. Fără a mă consulta cu dvs nu voi face nimic privin interesul național al țării”, a precizat Usatîi.

Renato Usatîi a infirmat o știre care ar fi fost publicată de agenția rusă RIA Novosti și a menționat că este fake news informația că îl va susține pe Igor Dodon în turul doi de scrutin.

„Vreau să vă rog să nu credeți acelor bârfe care au început să apară în presă. Aceleași fake news-uri cu care au încercat să mă doboare în campania electorală”, a declarat Usatîi și le-a mulțumit oamenilor pentru susținerea acordată.

„În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru toată încrederea oferită ieri în alegerile prezidențiale. Cum am promis, voi fi doar sluga poporului, doar a cetățenilor RM. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi și voi continua lupta mea, lupta noastră, pentru alegeri parlamentare anticipate. Primul scop, noi trebuie să dizolvăm acest “bordel politic” – Parlamentul Republicii Moldova.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata