Renato Usatîi și-a îndemnat susținătorii să se alăture protestului anunțat de Maia Sandu: Sunt sigur că acest protest este începutul sfârșitului pentru regimul ticăloșilor

0 108

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, și-a îndemnat simpatizanții și susținătorii să susțină protesstul anunțat pentru mâine de Maia Sandu, pentru a nu-i permite lui Igor Dodon trecerea SIS de sub controlul președintelui în cel al Parlamentului.

“Trebuie să ieșim mâine și să spunem un NU hotărât acestei hunte. Igor Dodon se teme pentru libertatea sa și că va trebui să întoarcă averea, de aceea se ține de putere. Vrea să treacă SIS-ul în subordinea Parlamentului, unde funcționează o alianță neformală a socialiștilor cu Șor. Totuși, asta nu-l va ajuta. Președintele ales, Maia Sandu, și-a dat seama că fără proteste, fără susținerea oamenilor nu poți scăpa de acești hoțomani”, a declarat Usatîi într-un briefing online.

Primarul de Bălți afirmă că se află în Germania, dar dacă lucrurile vor degenera, va găsi o modalitatea pentru a ajunge de urgență la Chișinău.

Mă aflu la tratament peste hotare. Închei tratamentul sâmbătă, dar sunt gata să vin la Chișinău și mâine, dacă va fi nevoie. Voi închiria un avion și voi veni ca să fiu alături de voi. Dar mâine oricum trebuie să ieșim toți, fără drapele de partid. Îndemn pe toată lumea să iasă la protestul de mâine și să oprim aceste fărădelegi puse la cale de Dodon. Sunt sigur că protestul de mâine este începutul sfârșitului regimului ticăloșilor, nu pot să-l numesc doar al lui Dodon pentru că acolo sunt și plahotniuci și dodoni, e o corcitură care trebuie distrusă. Noi avem nevoie de un Parlament fără hoțomani și curcani. Văd că Igor are deja convulsii și se ține de putere”, a adăugat Renato Usatîi și a făcut o adresare către Dodon: ”Igor, văd că ești în convulsii și încerci cu disperare să te ții de putere, să mai lipești ceva, dar din păcate tu deja ai rămas în istorie drept omul care este comparat cu un kuliok. Alegeri parlamentare anticipate oricum vor avea loc, nu pentru că așa vreau eu, ci pentru ca așa vor majoritatea cetățenilor acestei țări”, a mai afirmat Renato Usatîi.

Protestul anunțat de Maia Sandu “împotriva uzurpării puterii în stat” va avea loc mâine, 3 decembrie, la ora 10:00, în fața Parlamentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata