Renato Usatîi: „Socialiștii pregătesc o schemă foarte murdară. Planifică să cumpere cea mai mare rețea de farmacie din Moldova”

0 1.609

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi a venit cu mai multe acuzații în adresa Partidului Socialist, deputatului neafiliat Vladimir Andronache,

fostului lider PDM Vladimir Plahotniuc și a Partidului Șor. Acesta susține că ultimii ar „pregăti o schemă foarte murdară”.

Politicianul menționează că asta ar avea legătură cu legile cu privire la medicamente și activitatea farmaceutică votate recent, la miez de noapte de PSRM

și Pentru Moldova. Persoanele acuzate nu au venit deocamdată cu o reacție la acuzațiile aduse.

Usatîi mai afirmă că deputatul Andronache s-ar fi întâlnit de mai multe ori cu Plahotniuc la Istanbul pentru a discuta despre cumpărarea uneia din cele mai mari rețele de farmacii din Moldova.

„Socialiștii pregătesc să pună la cale o schemă foarte murdară de a lua sub control piața de medicamente din R. Moldova.

Această schemă a fost deja coordonată cu Dodon. Andronache s-a întalnit deja de două ori în Instanbul cu Plahotniuc. Recent, Plahotniuc s-a întors iarăși în Istanbul.

Ei au vorbit și cu Șor. Acest grup planifică ca până la sfârșitul lunii să cumpere una din cea mai mare rețea de farmacii din Moldova.

Asta este legea de la miez de noapte cu farmaciile mobile. Ei vor să vândă medicamente aduse prin contrabandă. (…)

Ei au pregătit și unele acțiuni de șantaj din partea băncii”, a declarat primarul orașului Bălți la emisiunea „Secretele puterii” de la JurnalTV.

 

 

sursa: agora.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata