Reţelele Wi-Fi îţi pot strica iPhone-ul. Descoperirea făcută de experţii în securitate cibernetică

0 54

Mulți dintre cei care aleg să-și cumpere un iPhone în detrimentul unui telefon cu Android o fac pentru siguranța telefonului.

Iată însă că nici iPhone-ul nu este lipsit de probleme. Un expert în securitate cibernetică a descoperit niște rețele Wi-Fi care îți strică device-ul.

Experții în securitate cibernetică descoperă tot mai multe rețele care distrug tocmai această funcționalitate a telefonului. Cu alte cuvinte: dacă ai încercat să te conectezi, nu îți va mai funcționa Wi-Fi-ul deloc. Mai grav este dacă vezi rețeaua cu secretclub. Nici nu este nevoie ca utilizatorul să se conecteze la ea. Dacă utilizatorul are Wi-Fi-ul pornit, acesta nu va mai funcționa apoi.

În cazul în care te conectezi din greșeală la o astfel de rețea, pentru a mai putea folosi Wi-Fi-ul trebuie să resetezi toate datele. În cazul acelei rețele mai periculoase, nici această variantă nu garantează că problema e rezolvată. Și atunci trebuie să revii la o versiunea de backup de dinainte de momentul cu pricina. Însă există și multe cazuri cu persoane care au pierdut datele când s-au conectat la rețele Wi-Fi publice. Așadar, recomandarea este să le eviți pe cât posibil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata