Rezoluția adoptată cu unanimitate de voturi în PMAN: Demisia urgentă a Guvernului Ion Chicu și declanșarea alegerilor parlamentare anticipate

0 172

Rezoluția adoptată cu unanimitate de voturi în PMAN:

  1. Demisia urgentă a Guvernului Ion Chicu. Acest Guvern este principalul responsabil pentru agravarea situației economice și pandemice din Rțară. Este promotorul schemelor prin care continuă să se fure banii publici, iar populația sărcită. Mandatul Guvernului Chicu a expirat, iar premierul trebuie să-și dea demisia.
  2. Declanșarea alegerilor parlamentare anticipate. Acest Legislativ este creația regimului oligarhic Plahotniuc-Dodon și nu mai reprezinta voința cetățenilor si nici a poporului RM. El trebuie să fie dizolvat de urgență.
  3. Data alegerilor anticipate va fi convenită de președintele ales Maia Sandu în conformitate cu Constituția și partidele politice. Cerem anularea pachetelor de legi adoptate cu încălcarea tuturor procedurilor. Trebuie să întreprindem toate acțiunile constituțioinale legale și legitime, conforme actelor internaționale pentru a contracara uzurparea puterii în stat.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata