Roy Jones Jr. vrea să arate că este mai în formă decât Mike Tyson înaintea luptei dintre cei doi

0 133

Roy Jones Jr. vrea să arate că este mai în formă decât Mike Tyson înaintea luptei dintre cei doi. Se antrenează ca în vremurile bune, când s-a transformat dintr-un boxer de categorie mijlocie într-unul de super-grea.

 

View this post on Instagram

 

🔥Training camp with the 🐐 @royjonesjrofficial in Pittsburgh Pa at my World Class Boxing Gym Tune in November 28th! #tysonjones #trillervids #boxingworkout #boxingislife #boxingworkout #boxingfitness #boxingdrills #boxingfans #worldclassboxingchannel #worldclassboxinggym #tomyankellosworldclassboxinggym @trillervids @miketyson #tomyankello @tha_irv @coach_joe_d @titleboxing @dougwardofficial @edlatimore @paulp_32 @beavercountyauto @zhamilislamov @bigchief985 @teammezaclay @danny_bodish @verquan1 @harrison_axe @goatvonn @ianzuber221 @nico_mcdonald23 @nicoleisavage @fighthype @fighthubtv @boxingguru @boxingscene @matchroomboxing @toprank @espn @pbconfox @premierboxing @dazn_usa @hboboxing @secondsoutliveboxing @joerogan @showbizz_the_adult

A post shared by Tom Yankello-Pro Boxing Coach (@tomyankelloboxing) on

Roy Jones este și mai proaspăt decât Iron Mike. S-a retras acum doi ani, după ce a luptat în ring aproape 30 de ani. Chiar și așa, Roy Jones este în gardă și se așteaptă la orice din partea fostului campion necontestat la categoria super-grea.

Înainte să părăsesc divizia supergrea, aș fi luptat cu Mike Tyson. A fost cel mai tânăr campion la supergrea din toate timpurile. Pentru mine, a fost unul dintre cei mai explozivi și spectaculoși tipi pe care ai vrea să-i vezi, pentru că nu știi niciodată ce va face”, a spus Roy Jones.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata