Ruslan Codreanu: Am votat pentru ca niciun om și niciun sat să nu fie lăsat în urmă

0 29

Președintele Partidului Schimbării, Ruslan Codreanu, și-a exercitat dreptul la vot. Acesta susține că a votat pentru ca puterea să fie doar a oamenilor, pentru egalitate de șanse, pentru ca niciun om și niciun sat să nu fie lăsat în urmă, transmite IPN.

„Eu am votat cu mândrie și mare speranță! Am votat pentru ca puterea să fie doar a oamenilor, pentru egalitate de șanse, pentru ca niciun om și niciun sat să nu fie lăsat în urmă! Noi alegem! Noi decidem! Hai la Vot!”, a scris politicianul pe Facebook.

Și vicepreședintele Partidului Schimbării și-a exercitat dreptul la vot. Mihai Stratulat a remarcat că a votat pentru viitorul copiilor, pentru un sistem educațional puternic și pentru un sistem medical prietenos copiilor, pentru pădurile si apele Moldovei, pentru oamenii harnici, care vor să trăiască și să muncească acasă. A votat pentru o echipă tânără, dar puternică, care este gata sa muncească pentru oamenii acestei țări.

Secțiile de votare vor fi deschise de la ora 7.00 până la 21.00. Pentru validarea rezultatelor alegerilor este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata