S-a ales cu arsuri pe cap şi 7 zile de concediu medical după ce frizerul a vrut să-l tundă cu bricheta

0 91

Un bărbat din Franţa care s-a dus să se tundă a suferit arsuri la nivelul frunţii şi s-a ales cu şapte zile de concediu medical după ce angajatul unei frizerii din oraşul Lannion a testat pe el o metodă inedită… cu bricheta, relatează agenţia AFP.

 

Bărbatul a depus o plângere la secţia de poliţie, la data de 3 septembrie, după ce a apelat la serviciile unui salon situat în centrul micului oraş din vestul Franţei.

Angajatul frizeriei ″i-a aplicat gel pe păr, a luat o brichetă şi dintr-o dată i-a dat foc la păr. Victima a intrat în panică şi a fost arsă pe frunte″⁣, a explicat pentru AFP comandantul divizionar Daniel Kerdraon.

″Am fost surprinşi de această poveste, nu am înţeles de ce a dat foc părului″⁣, a adăugat reprezentantul poliţiei.

A vrut să folosească o tehnică egipteană de tuns

 

După efectuarea unei anchete, poliţia a stabilit că frizerul a încercat ″tehnica egipteană, sosită recent în Franţa, care presupune arderea unei zone a podoabei capilare pentru a o face mai maleabilă la coafat, în special în cazul părului creţ″⁣, potrivit aceleiaşi surse.

Însă, angajatul salonului de coafură, un libian în vârstă de treizeci de ani vorbitor de limba engleză, ″nu stăpânea această tehnică″⁣.

Ulterior s-a constatat că atât patronul salonului, de profesie mecanic, cât şi cei trei angajaţi ai săi nu deţineau certificate profesionale.

Salonul de coafură ″nu poate fi redeschis deoarece nu există brevet profesional″⁣, a declarat Kerdraon subliniind că ancheta nu a stabilit deocamdată amploarea activităţii ilegale şi a evaziunii fiscale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata