Șase persoane au murit și alte patru au fost rănite de un fulger, în timpul unei furtuni

0 141

Şase persoane au murit, iar alte patru au fost rănite de un fulger, în timpul unei ploi torenţiale, în provincia Battambang din nord-vestul Cambodgiei, relatează vineri agenţia Xinhua care citează un anunţ al guvernatorul provincial, Nguon Ratanak.

Incidentul tragic s-a produs joi, la ora locală 18:15, în satul Boeung Thmuoy din districtul Rukhak Kiri, în timp ce victimele, care erau rude, s-au adunat să ia cina sub o casă pe piloni, în timpul sărbătorii Pchum Ben, sau Ziua Străbunilor, transmite Agerpres.

„Şase persoane, dintre care două femei, au murit pe loc, iar alte patru au fost rănite de fulger″, a declarat pentru Xinhua guvernatorul, precizând că răniţii primesc în prezent îngrijiri medicale la un spital local.

Incidente asociate fulgerelor au loc anual în Cambodgia, în special în timpul sezonului ploios, din mai până în octombrie.

În 2019, cel puţin 95 de cambodgieni, majoritatea din mediul rural, şi-au pierdut viaţa în urma fulgerelor, iar 83 au fost răniţi, potrivit raportului anual al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata