Scene de groază la Hâncești. Un tânăr a pătruns în casa unei femei de 74 de ani și a bătut-o

0 39

În noaptea de sâmbătă, 19 decembrie, în jurul orei 00:53, o femeie de 74 ani din s. Mingir a alertat poliția, după ce o persoană necunoscută, prin forțarea ușii, a pătruns în locuința ei, unde a maltratat-o, cerându-i bani, scrie sursa citată.

Imediat după primirea informației, la fața locului s-a deplasat Echipajul de reacționare operativă 112 și grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Fiind audiată apelanta, s-a stabilit că o persoană necunoscută de gen masculin, fiind îmbrăcat cu cagulă, trasă pe cap, prin deteriorarea ușii, a pătruns în locuința femeii și amenințând-o cu un cuțit, a estorcat bani, după care i-a aplicat multiple lovituri cu mâinele și picioarele peste diferite părți ale corpului, ulterior fugind într-o direcție necunoscută, fără a primi bani sau bunuri. În urma faptei date, victima a primit vătămări corporale neînsemnate.

Efectuând acțiuni operative de investigații, a fost stabilit făptuitorul, care s-a dovedit a fi un tânăr de 19 ani domiciliat în aceeași localitate cu victima, care a fost anterior judecat pentru infracțiunea de viol, condamnat condiționat. Făptașul a fost reținut în Izolatorul de detenție provizirie a IP Hâncești, în baza art.166 CPPRM.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală în baza art.188 al. 2 lit. (c,d,e) CP RM (tâlhărie).

La moment, de către angajații Inspectoratului de poliție Hâncești se întreprind măsuri de stabilire a tuturor circumstanțelor. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata