Scheletele a doi dinozauri au fost descoperite în Montana

0 25

Scheletele a doi dinozauri în luptă au fost descoperite în Statele Unite. Un T-Rex și un Triceratops au fost îngropați de o alunecare de teren. Scheletele, perfect conservate, vor fi expuse la Muzeul din Raleigh, Carolina de Nord.

Luptele dintre dinozauri ne sunt cunoscute din filmele Jurrasic Park. Două schelete încleștate în luptă au fost descoperite în Montana, Statele Unite. Cei doi coloși au fost surprinși, cel mai probabil, de o alunecare de teren acum 67 de milioane de ani. O organizație non-profit americană a achiziționat cele două exemplare și le va dona Muzeului de Stiințe Naturale din Carolina de Nord.

Așa că oricine are drum prin Raleigh, va putea vedea încleștarea pe viață și pe moarte dintre cel mai feroce prădător din era dinozaurilor și… un biet ierbivor.

„Ceea ce e incredibil la aceste specimene este că nu au fost expuse aerului, așa că nu au fost erodate, au fost prinse în întregime în panta dealului unde au fost descoperite, așa că avem toate oasele specimenelor, de la vârfurile nasurilor, până la vârfurile cozilor”, a spus Lindsay Zanno, curant al Muzeului de Științe ale Naturii din Carolina de Nord.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata