Sergiu Litvinenco: Dacă se va confirma că Igor Dodon stă în spatele răpirii cetăţenilor noştri, va trebui judecat pentru trădare de patrie

0 284

Dacă se va confirma că Igor Dodon stă în spatele răpirii cetăţenilor noştri, aşa încât pe urmă să se facă mare ”salvator” pentru ”eliberarea” acestor oameni, personajul va trebui judecat pentru trădare de patrie, scrie deputatul PAS Sergiu Litvinenco într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Anterior,într-o conferinţă de presă. şi deputatul Igor Grosu a declarat că răpirea cetăţenilor de la Camenca de către forţele separatiste din stânga Nistrului reprezintă o provocare orchestrată, provocată şi planificată

„Noi vom urmări dacă această operaţiune nu face parte dintr-un scenariu mai mare”, a spus deputatul.

Într-o reacţie la răpirea cetăţenilor Republicii Moldova, Igor Dodon vorbeşte de doar doi cetăţeni răpiţi de forţele neconstituţionale de la Tiraspol,, deşi deputatul Alexandru Jizdan şi vicepremierul pentru Reintegrare Cristina Lesnic au anunţat că e vorba de patru cetăţeni.

Precizăm că aşa-numitul minister de externe de la Tiraspol susţine că doi din cei patru cetăţeni ai Republicii Moldova, răpiţi recent de forţele neconstituţionale din stânga Nistrului, au fost eliberaţi. Într-un comunicat de presă, se lasă de înţeles că eliberarea a avut loc datorită discuţiei pe care a avut-o Igor Dodon cu aşa-numitul lider Vadim Krasnoselski.

Amintim că un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Floreşti a fost răpit ieri dimineaţă de forţele separatiste de la Tiraspol, iar astăzi s-a anunţat că numărul celor sechestraţi a ajuns la patru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata