Sergiu Litvinenco, despre sesizarea socialiștilor la CCM: Nu era mai ușor să conteste demisia lui Chicu din 23 decembrie 2020?

0 139

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție după ce socialiștii au contestat astăzi la CCM primul decret al președintelui Maia Sandu

prim care a desemnat-o pe Natalia Gavriliță drept candidat la funcția de premier. Palamentarul se întreabă dacă nu era mai ușor ca aceștia să conteste

demisia lui Ion Chicu din 23 demebrie 2020, scrie deschide.md.

„Socialistii au contestat la Curtea Constitutionala primul decret de desemnare a Nataliei Gavrilita in calitate de candidat la functia de Prim-ministru din 27 ianuarie 2021. Prea departe au mers – nu era mai usor sa conteste demisia lui Chicu din 23 decembrie 2020?”, scrie Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, în sesisarea de astăzi socialiștii au invocat faptul că publicarea decretului semnat de Maia Sandu la data de 27 ianuarie 2021 nu era în vigoare la data solicitării votului de încredere pentru cabinetul de miniștri propus și programul guvernamental (8 și 11 februarie), deoarece decretul a fost publicat în Monitorul Oficial la 26 februarie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata