Sergiu Litvinenco: Manipulări de la PSRM. Sunt bani pentru alegerile anticipate

0 80

Deși unii deputați susțin că statul nu ar avea bani în plus pentru organizarea alegerilor anticipate, deputatul Sergiu Litvinenco vine cu contraargumente.

Potrivit deputatului PAS, bani sunt pentru organizarea anticipatelor, iar declarațiile unor politicieni în acest sens sunt manipulatorii.

”Este o manipulare din partea socialiștilor, ei spun că alegerile ar costa 100 de milioane de lei, bani pe care ar fi bine să-i folosim în altă parte.

Există foarte multe furturi la momentul actual din bugetul național. Băieții care stau acum în Parlament fură săptămânal câte 100 de milioane de lei.

Dacă am sta să calculăm cât au furat timp de 2 ani de zile am ajunge la o sumă extraordinară care este incomparabilă cu cele 100 de milioane.

Bani sunt, ei trebuie folosiți eficient”, a declarat Litvinenco.

În acest context deputatul a criticat decizia unor instituții de stat de a procura mobiliere, mașini și de a face reparație în perioada pandemiei.

”SFS își face acum reparație carecostă 50 milioane de lei. Avem o sumedenie de instituții de stat care-și cumpără mașini, calulatoare și imobilier.

Acest argument, destul de cinic, precum că haideți să nu facem alegeri deoarece nu sunt bani, este o chestiune care nu ține și ea nu poate fi acceptată”,

a mai declarat Litvinenco.

Reamintim că anterior, președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, a menționat că pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate

pe timp de pandemie, cu procurarea tuturor echipamentelor de protecție pentru funcționarii electorali,

ar fi necesară suma la 120 de milioane de lei. În bugetul de stat pentru anul 2021 nu sunt prevăzute fonduri pentru organizarea scrutinului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata